На Грађевинском факултету одржана радионица о управљању инфраструктурним пројектима
У свечаној сали Грађевинског факултета 6. новембра 2015. године, одржана је радионица о управљању инфраструктурним пројектима за представнике региона Београд.
Радионицу су организовале Агенција за регионални развој и европске интеграције Београд и Национална агенција за регионални развој у оквиру реализације Пројекта „Јачање капацитета АРРА и ЈЛС у делу управљања инфраструктурним пројектима″.
 
Испред Агенција за регионални развој и европске интеграције Београд присутне је поздравила директорка,  гђа. Снежана Радиновић.
 
О принципима управљања инвестиционим пројектом говорио је проф. др Бранислав Ивковић, посебно нагласивши да је у процесу реализације пројеката најбитнија добро урађена пројектна документација са претходно извршеним неопходним детаљним истражним радовима.
 
Проф. др Ненад Иванишевић је присутнима одржао предавање на тему  ФИДИК и уговорна стратегија, док је доц. др Зоран Стојадиновић указао на значај претходне студија оправданости и студије оправданости.
 
Мр. Марија Шијан Митровић је полазницима представила могуће начине решавања и превазилажења конкретних проблема, као што је проналажење извора финансирања и спровођење законских процедура у реализацији пројеката.
 
На радионици су учествовала 62 полазника.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…