Европска недеља предузетништва

Европска недеља предузетништва биће обележена 9. и 10. децембра у Комбанк дворани у Београду уз бројне радионице, панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

 

Овогодишња недеља носи назив МЕЕТУП СТАРТУП а циљ је да се представе успешне предузетничке приче које су користиле финансијске и нефинансијске механизме подршке са националног и регионалног нивоа. На овом догађају представиће се почетници у пословању који послују у областима прерађивачке, текстилне и дрвне индустрије.

Дводневно дешавање отвориће Снежана Радиновић, директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд и Катарина Обрадовић - Јовановић, помоћница министра Министарства привреде.

У холу Комбанк Дворане старт-уп предузећа представиће своје производе и услуге, а у конференцијској сали биће одржани панели са представницима институција чији је циљ да се представе сви облици подршке значајни за развој нових предузећа, а посебно са акцентом на старт-уп заједници у Београду. Теме панела и радионица биће, између осталог, како унапредити своје пословање, зашто вреди улагати у иновације, млади људи и предузетништво, зашто је старт-уп важан за развој економије.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…