Print this page

Министарство привреде позива предузетнике да се пријаве на такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва у оквиру European Enterprise Promotion Awards 2019 (ЕЕПА 2019). Реч је о иницијативи Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника,  образовних програма и пословних организација.
Битан услов учешћа јесте да се пројекат/иницијатива која је предмет Такмичења спроводи минимум две године односно да је остварила одређене резултате који је могу квалификовати за признање.

Такмичење се састоји из две фазе:

  • Прва је на националном нивоу односно бирају се државни представници, и то два представника из две различите категорије;
  • Другу фазу чини такмичење изабраних представника држава на европском нивоу.

Све информације о такмичењу, потребној документацији, на основу којих критеријума ће се пријаве оцењивати можете наћи на овом линку.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…