Министарство привреде позива предузетнике да се пријаве на такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва у оквиру European Enterprise Promotion Awards 2019 (ЕЕПА 2019). Реч је о иницијативи Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника,  образовних програма и пословних организација.
Битан услов учешћа јесте да се пројекат/иницијатива која је предмет Такмичења спроводи минимум две године односно да је остварила одређене резултате који је могу квалификовати за признање.

Такмичење се састоји из две фазе:

  • Прва је на националном нивоу односно бирају се државни представници, и то два представника из две различите категорије;
  • Другу фазу чини такмичење изабраних представника држава на европском нивоу.

Све информације о такмичењу, потребној документацији, на основу којих критеријума ће се пријаве оцењивати можете наћи на овом линку.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…