Поштовани привредници (потенцијални и постојећи),

Град Београд, у сарадњи са Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд, Привредном комором Београд и градским општинама отвара Канцеларије за брзе одговоре привреди-БИЦ.

 

Циљ отварања ових Канцеларија је да домаћи и инострани привредници добијају информације потребне за решавање проблема везаних за своје пословање на брз и ефикасан начин.

Канцеларије су на услузи Вама, потенцијалним и постојећим привредницима. Оне Вам не решавају директно проблем, али Вам дају смернице како да га решите , пружајући Вам комплетну информацију коју ће Вам доставити у року од 72 сата.

Канцеларије за брзе информације привреди почеће са радом 24.09.2014. године

Ваше питања можете поставити у електронској форми, попуњавањем апликационог формулара на порталу https://portal.beograd.gov.rs/bic

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…