У ГО Чукарица организовано саветовање на тему женског предузетништва

У организацији ГО Чукарица, одржано је саветовање на тему женског предузетништва под називом „Савладајте препреке до сопственог бизниса”.

Циљ саветовања је да омогући Чукаричанкама које су заинтересоване за покретање бизниса да размене искуства и стекну нова знања о започињању сопственог посла.

Гости предавачи били су Мирјана Андрић народна посланица у Народној скупштини Републике Србије, Љиљана Илић председница Савета за родну равноправност ГО Чукарица, Радојица Крговић руководилац Националне службе за запошљавање – одсек Чукарица и Никола Вујиновић представник Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.
Саветовање је отворила Нада Марковић, а присуствовали су чланови Већа Виолета Јевђић, Стана Лукић, Дејан Јањић, директорка Пореске управе Чукарица Смиљана Балшић и одборница Скупштине Града Београда Катарина Стевановић.

Никола Вујиновић из Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд је представио програме и обуке које Агенција спроводи у оквиру Стандардног сета услуга, као и различите изворе финансирања који су на располагању предузетницима. Он је истакао да Агенција има одличну сарадњу са општином Чукарица и да је на основу заједничке иницијативе покренута акција организовања обуке за започињање сопственог посла која ће омогућити заинтересованим грађанкама Чукарице да стекну потребна знања за покретање сопственог бизниса. Обука ће се одржати 21. и 22. марта од 10-15.00 часова у сали Градске општине Чукарица, Шумадијски трг 2, Београд.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…