Отворена Европска недеља предузетништва 2022.

Европска недеља предузетништва обележена је у Установи културе Пароброд, 28.11.2022. године, уз панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

Догађај су отворили: Снежана Радиновић, директорка РАРЕИ Београд и Радослав Марјановић, председник општине Стари град, а учесницима се обратила и Марија Симеон – оснивач GreenMara Cosmetics и дугогодишњи корисник услуга РАРЕИ Београд.

Након отварања догађаја,  присутни су обишли излагаче и упознали се са производима и услугама 20 предузетника који су своје пословање развијали уз помоћ Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

Од 13 часова, посетиоци су могли да присуствују панелу „Успешне предузетничке приче“, где су им се представили Александра Ђурашковић – Sugar Fairy Beauty, Марија Симеон – GreenMara Cosmetics, Ђорђе Димитријевић – RedTech и Мина Филиповић – Paus Art and Decor.

Такође, потенцијални предузетници, стартупови и постојеће фирме су имале прилику да чују који вид финансијске и нефинансијске подршке их очекује у 2023. године.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…