Print this page

Развојна агенција Србије (РАС), у оквиру активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), ко-организатор је међународних пословних сусрета “Marketplace Austria Food 2019”, који ће се одржати 1. октобра 2019. године у Савезној Привредној комори Аустрије у Бечу.

Б2Б састанци “Marketplace Austria Food 2019” намењени су искључиво дистрибутерима и купцима у прехрамбеној индустрији и индустрији пића, а за учешће је неопходно имати пет договорених састанака са аустријским компанијама. Састанци представљају прилику за упознавање потенцијалних пословних партнера у Аустрији и информисање о нових производима и трендовима у сектору.

Предвиђени су индивидуални састанци са аустријским произвођачима хране и пића, посете компанијама и обиласци производних локација.

Важно је истаћи да ће за међународне учеснике трошкови смештаја (две ноћи у хотелу у центру града) и заједничка вечера бити обезбеђени само уколико су заказали барем пет (5) Б2Б састанака са аустријским компанијама.

Регистровање за састанке се обавља путем линка https://food2019.b2match.io/

Рок за пријаву је 31. август 2019. године.

Рок за бирање састанака 15. септембар 2019. године.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…