Print this page

Италијански регион Емилиа-Ромања је покренуо позив за подршку иновативним старт-аповима у почетној фази пословања, који је такође усмерен и на стране старт-апове који желе да дођу у регион Емилиа-Ромања (Италија) да покрену свој посао.

Укупни расположиви буџет за 2017. је 4,5 милиона, а износ појединачног финансирања се креће од 50.000 до 150.000 евра.

Детаљи су доступни овде: http://www.emiliaromagnastartup.it/en/innovative/articles/2017/05/call-startups-2017-emilia-romagna-region 

За све додатне информације обратите се на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

АСТЕР, иновација агенција Емилиа-Ромање, спроводи низ иницијатива посвећених иновативним и креативним старт уп-овима (види www.aster.it/en/startups). У случају да вас ова тема занима, контактирајте Свеву Руђеро (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) и Валерију Бандини (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…