Италијански регион Емилиа-Ромања је покренуо позив за подршку иновативним старт-аповима у почетној фази пословања, који је такође усмерен и на стране старт-апове који желе да дођу у регион Емилиа-Ромања (Италија) да покрену свој посао.

Укупни расположиви буџет за 2017. је 4,5 милиона, а износ појединачног финансирања се креће од 50.000 до 150.000 евра.

Детаљи су доступни овде: http://www.emiliaromagnastartup.it/en/innovative/articles/2017/05/call-startups-2017-emilia-romagna-region 

За све додатне информације обратите се на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

АСТЕР, иновација агенција Емилиа-Ромање, спроводи низ иницијатива посвећених иновативним и креативним старт уп-овима (види www.aster.it/en/startups). У случају да вас ова тема занима, контактирајте Свеву Руђеро (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) и Валерију Бандини (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…