Јавни позив за финансирање иновативних технологија за нова тржишта

Шведска агенција за економски и регионални раст објавила је Јавни позив за финансирање иновативних технологија за нова тржита. Посебан акценат је стављен на производе, системе, процесе и услуге који немају штетан утицај на животну средину, а који нуде јасне предности у односу на конкурентска решења.

Позив се састоји из две компоненте.

„Planning Grants“ се додељују предузетницима за помоћ у истраживању нових тржишта и утицаја њихових технологија на животну средину, са циљем извоза тих технологија на трећа тржишта. Апликација се подноси у једној фази. Рок за подношење апликације је 28. Фебруар 2017.

„Demonstration Projects“ помажу локалним актерима да добију средства која ће им помоћи да увезу технологије чија нова решења имају утицај на локалну животну средину. Апликација се подноси у две фазе. Рок за прву фазу је 10.фебруар, а за пуну апликацију је 28. Фебруар 2017.

На линку https://tillvaxtverket.se/english/demo-environment/calls-for-applications.html се налазе информације о позиву као и обрасци за аплицирање.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…