Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја женског предузетништва

Секретаријат за привреду ГУ Београд објављује Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја женског предузетништва. кроз унапређење производње и проширење капацитета пословања, јачања конкурентности и подстицања запошљавања на територији града Београда.

Посебни циљеви финансирања су: унапређењe пословног процеса кроз увођење нових производних, пословних или побољшање постојећих пословних линија, покретањe нових предузетничких активности, отварањe могућности за модернизацију и проширење производних и услужно оријентисаних делатности, као и очување постојећих и стварање услова за отварање нових радних места. Предмет Jавног конкурса је додела бесповратних финансијскох средстава у максималом износу 500.000,00 динара за куповину једног или више основних средстава (машина и опреме), која ће омогућити побољшање квалитета постојећег или увођење новог производа/услуге у пословни процес, уз обавезу запошљавања једног незапосленог лица са евиденције Националне службе за запошљавање, на период од минимум једне године. Под основним средством у овом смислу подразумевају се машине и опрема којa ће се користити дуже од једне године (дужe од једног обрачунског периода) и чија купопродајна вредност по набављеном основном средству мора бити већа од 60.000,00 динара без ПДВ-а. Уколико се ради о набавци рачунарске опреме (компјутера), право на Пријаву имају искључиво привредни субјекти чија је претежна делатност производња софтвера (Рачунарско програмирање – шифра 62.01 према Уредби о класификацији делатности).

Рок за подношење пријава са пратећом документацијом је 14. октобар 2016. године  до 15 часова.

За додатне информације се можете обратити на телефон, 011/715-7379, 011/715-7377, 011/715-7356 и путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Опширније: http://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1728082-javni-konkurs-za-dodelu-sredstava-za-podrsku-razvoja-zenskog-preduzetnistva_2/

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…