Програм „Покрени се за посао“обезбеђује подршку предузетницима у отпочињању или унапређењу сопственог пословања кроз бесповратне донације у опреми, обезбеђивање стручних и пословних обука и пословно саветовање.

 

Сваке године, 100 малих породичних бизниса има могућност да покрене или унапреди сопствени посао. Искористи могућност – Покрени се за посао!
Програм „Покрени се за посао“ започет је 2009. године и подразумева подршку предузетницима у отпочињању или унапређењу сопственог пословања. Последње две године, програм је добио већи број клијената и национални значај јер се реализује на територији читаве земље. Такође, сада садржи две компоненте „Покрени се за посао“ за подршку 70 предузетника и „Покрени се за будућност“ за подршку 30 младих, високо образованих предузетника до 35 година старости. Током 5 година реализације овог програма, подршку је добило 385 клијенатаса територије целе Србије за развој своје пословне идеје.

Делатности које се подржавају кроз програм „Покрени се за посао“ супроизводња/занатство, пољопривреда и услуге. Такође, кроз програм подршку добијају почетници у бизнису (старт ап) али и већ постојећи мали бизниси који желе да прошире своју пословну активност и упосле нове раднике. Критеријуми који се користе у селекцији су економски али и социјални критеријуми. Тако посебну пажњу приликом селекције добијају и одређене циљне групе: млади, жене, самохрани ротитељи и мањинске групе.

Пријавни формулар можете наћи на линку  http://pokrenisezaposao.rs/

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…