Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва 2023. (EEPA)

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) 2003. организује се и ове године. Министарство привреде позива све заинтересоване учеснике да се за учешће пријаве до 23. јуна 2023. године.

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника,  образовних програма и пословних организација. За учешће је неопходно да се номиновани пројекат или иницијатива спроводи минимум 15 месеци, односно да је остварила одређене резултате који је могу квалификовати за признање.

Подсетимо, Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва - ЕЕПА је иницијатива Европске комисије започета 2006. године са циљем да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. У наставку се налазе све неопходне информације и формулари за учешће.

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…