Српске компаније на сајму технике „Hannover Messe“

HANNOVER MESSE водећи је светски сајам индустријских технологија. Под слоганом "Индустријска трансформација почиње овде“ у фокусу овогодишње манифестације биће карбон неутрална производња, вештачка интелигенција, технологије водоника, управљање енергијом и индустрија 4.0

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије и ове године организују наступ компанија на националном штанду у хали 3 хановерског сајма, која носи тематски назив " Engineered Parts & Solutions“.

У периоду од 17. до 21. априла представиће се добављачи компоненти и решења за индустрију, првенствено из металопрерађивачког сектора: AMM Manufacturing (MIND Group), Kord2, OBLO, Perfom, PPT Petoletka, Proleter, SLOVO, Tehnolink.

У оквиру сајамског наступа, Европска мреже предузетништва (ЕЕN) и ове године ће организовати пословне сусрете “ Technology & Business Cooperation Days 2023”. Представници компанија имаће прилику да на b2b сусретима размене информације о најновијим трендовима у индустрији, представе своје пројекте, производе или технологију, као и да креирају нова партнерства и послове.

HANNOVER MESSE се одржава више од 75 година и представља водећи технолошки сајам на тржишту Европе. На сајму одржаном прошле године учествовало је више од 2.500 излагача, док је сајам посетило преко 75.000 стручних посетилаца. Како је сајам одржан у хибридном формату, 15.000 посетилаца је учествовало у виртуелној платформи сајма.

HANNOVER MESSE 2023 ће отворити немачки канцелар Олаф Шолц и Џоко Видодо, председник Индонезије, која је овогодишња земља партнер сајма. Индонезија је највећа привредна сила југоисточне Азије, а прогнозе су да ће до 2030. бити једна од десет највећих економија света.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…