Отворене пријаве за FRUIT ATTRACTION 2023

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) поново организују наступ произвођача воћа и поврћа из Србије на међународном сајму “FRUIT ATTRACTION” 2023, који се одржава у Мадриду од 3. до 5. октобра 2023. године.

Јавни позив за учешће у оквиру националног штанда Србије на сајму “FRUIT ATTRACTION” у Шпанији отворен је до понедељка, 20. марта, a намењен је произвођачима воћа и поврћа. Преко 90 хиљада посетилаца, 1,800 излагача из 137 земаља потврђују да је “FRUIT ATTRACTION” један од водећих међународних сајмова на свету.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по други пут организују наступ домаћих компанија на сајму у Мадриду. На прошлогодишњем Националном штанду Србије, представило се 11 компанија произвођача и извозника воћа. Српски привредници договорили су извозне послове вредне више од 5 милиона евра. Највише заинтересованих пословних партнера за производе из Србије су компаније из УАЕ, Саудијске Арабије, Египта, Шпаније, Француске, Индије.

Више детаља о сајму, начину пријаве, као и условима учешћа можете пронаћи ОВДЕ.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…