РАС и ПКС по први пут воде компаније на сајам „FRUIT ATTRACTION" у Мадриду

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) први пут организују наступ произвођача воћа и поврћа из Србије на међународном сајму „FRUIT ATTRACTION“ 2022, који се одржава у Мадриду од 4. до 6. октобра 2022. године.

Јавни позив за учешће у оквиру националног штанда Србије на сајму „Фруит Аттрацтион“ у Шпанији отворен је до понедељка, 27. јуна и намењен је произвођачима воћа и поврћа.

Сајам Fruit Attraction један је од водећих међународних сајмова произвођача воћа и поврћа на свету који се сваке године одржава у Мадриду (Шпанија). Ове године догађај ће окупити 1.800 излагача и 90.000 пословних људи из 130 земаља.

РАС и ПКС позивају компаније из овог сектора да се пријаве и представе своје производе и извозне капацитете, али и искористе прилику да успоставе нове пословне контакте и потенцијално увећају извоз.

Све детаље о пријави, условима и потребној документацији, као и сајму можете пронаћи ОВДЕ.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…