Пословни сусрети у оквиру international mobility days 2021

У оквиру активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), Развојна агенција Србије, Привредна комора Аустрије и организација Advantage Austria позивају компаније из различитих сектора да буду део виртуелне конференције и међународних пословних сусрета International Mobility Days 2021, који ће се одржати 13-15 децембра.

Овај догађај бави се главним темама мобилности у области аутомобилске индустрије,  железнице, логистике, саобраћајне инфраструктуре, безбедности, и из угла функционисања паметних градова и дигитализације.

Мобилност је актуелна тема, а конференција и догађаји ће бити посвећени различитим сегментима мобилности, од зелене и zero-emission транспорта, аутономне вожње, интелигентних решења траспорта и редизајнирања градског саобраћаја, логистике и мобилности у паметним градовима.

International Mobility Days ће окупити стручњаке из области и у виртуелној форми омогужити приступ преко 1.000 међународних контаката, пружити могућност за виртуелне састанке са потенцијалним сарадницима и стручњацима из индустрије.

Очекује се око 1.300 учесника из 65 земаљама света, а Б2Б сусрети мере се са око 2.000 претходно резервисаних “1 на 1” састанака и преко 1.000 креираних пословних профила на платформи за састанке. Око 40%  учесника су произвођачи и ОЕМ-ови, и 19% пружаоци услуга транспорта и мобилности. Током три дана трајања догађаја, заинтересовани имају прилику да у три сесије састанака пронађу нове партнере и прошире своје пословне контакте.

Последњи рок за пријаву је 15. децембар. Регистровање и креирање профила је обавезно, путем линка: https://mobilitydays2021.b2match.io/.

Агенда догађаја и више информација доступни су у овој брошури.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…