Print this page
Прилика за креирање сарадње са турским компанијама - Б2Б сусрети „MATCH4INDUSTRY“

Од 8. до 9. децембра ове године биће одржани виртуелни међународни пословни сусрети „Match4Industry“, у организацији турске „ABİGEM East Marmara“ у сарадњи са Кочели Привредном комором и Европском мрежом предузетништва (ЕЕН).

Заинтересоване компаније могу се пријавити за учешће на Б2Б сусретима све до 6. децембра и бесплатно и вирутуелно се сусрести са представницима турских компанија и потенцијалним сарадницима.

Пословни сусрети оријентисани су ка секторима аутомобилске, машинске и металске индустрије, потом индустрији гуме, пластике и пнеуматика, хемијском сектору, грађевинарству и производњи грађевинског материјала, eлектронске и електронске индустрије, ICТ, као и сектору енергије и животне средине.

Организатори омогућавају сваки вид подршке пре, у току трајања и након пословни сусрета, као и симултани превод енглеско-турски и турско-енглески за потребе састанака.

„Match4Industry“ су пословни састанци који вам омогужавају проширивање пословни сарадњи што у Турској, што широм света. Сусрети су прилика да откријете нова тржишта, проширите своју мрежу пословних контаката и сарадника, али и сазнате о новитетима и идејама за развој нових производа и пословних решења.

Пријава и учешће је бесплатно, а потребно је регистровати се путем линка:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Догађај је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН).

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…