Прилика за креирање сарадње са турским компанијама - Б2Б сусрети „MATCH4INDUSTRY“

Од 8. до 9. децембра ове године биће одржани виртуелни међународни пословни сусрети „Match4Industry“, у организацији турске „ABİGEM East Marmara“ у сарадњи са Кочели Привредном комором и Европском мрежом предузетништва (ЕЕН).

Заинтересоване компаније могу се пријавити за учешће на Б2Б сусретима све до 6. децембра и бесплатно и вирутуелно се сусрести са представницима турских компанија и потенцијалним сарадницима.

Пословни сусрети оријентисани су ка секторима аутомобилске, машинске и металске индустрије, потом индустрији гуме, пластике и пнеуматика, хемијском сектору, грађевинарству и производњи грађевинског материјала, eлектронске и електронске индустрије, ICТ, као и сектору енергије и животне средине.

Организатори омогућавају сваки вид подршке пре, у току трајања и након пословни сусрета, као и симултани превод енглеско-турски и турско-енглески за потребе састанака.

„Match4Industry“ су пословни састанци који вам омогужавају проширивање пословни сарадњи што у Турској, што широм света. Сусрети су прилика да откријете нова тржишта, проширите своју мрежу пословних контаката и сарадника, али и сазнате о новитетима и идејама за развој нових производа и пословних решења.

Пријава и учешће је бесплатно, а потребно је регистровати се путем линка:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Догађај је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН).

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…