Print this page


Од 19. до 23. фебруара 2018. године Град Београд организује бесплатне радионице „Знањем до циља” за стицање знања из области покретања сопственог бизниса. Радионице су намењене свим грађанима који желе да добију све неопходне информације и елементарно знање за оснивање, управљање и финансирање своје пословне идеје.

Сви заинтересовани кандидати могу се јавити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима (Беоком сервис) сваког радног дана од 7 до 22 часа како би оставили податке. За све информације грађани се могу обратити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима, на телефоне:

- 0800 11 00 11 за позиве из фиксне телефоније Телекома или

- 011 3090-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.

Потврду о успешно завршеном едукативном програму „Знањем до циља”, кандидати ће добити уколико буду присуствовали свим радионицама.
Програм радионица „Знањем до циља“ организује Град Београд у сарадњи са Саветом за запошљавање града Београда и осталим релевантним градским и републичким институцијама.


Опширније: http://www.beograd.rs/cir/gradska-vlast/1650068-radionica-znanjem-do-cilja/

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…