Почела обука за запослене у Градској управи

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд започела је реализацију обука за запослене у Градској управи за писање и припрему пројеката. Обука траје три дана, од 18.10. до 20.10.2017. године и одржава се у Скупштини Града, Трг Николе Пашића 6, мала сала.

Обука се реализује у оквиру пројекта “Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи”, који финансирају Европска унија и Савет Европе, а спроводи Савет Европе у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд ангажована је да спроведе три тродневне обуке из области припреме и спровођења пројеката за 75 запослених у Градској управу и Градским општинама.

Основни циљ пројекта је успостављање ефикасног институционалног и организационог оквира за стручно усавршавање запослених, јер само професионално оријентисана јавна администрација на локалу има довољно знања и вештина да одговори на изазове и задатке у процесу приступања Републике Србије Европској унији.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…