Дан отворених врата за жене предузетнице

Позивамо све даме које сањају о покретању сопственог бизниса или већ воде своје предузетничке подухвате да нам се придруже 4. марта на догађају посвећеном подршци женском предузетништву. 

Овај догађај пружа прилику за појединачне састанке, један на један, где ћете имати могућност да разговарате са стручњацима из области предузетништва. Наши ментори ће бити ту да одговоре на сва ваша питања и пруже вам корисне савете о започињању и развоју пословања.

Главне теме разговора обухватају: започињање пословања, извори финансирања и развој пословања.

Не пропустите ову прилику да се повежете са стручњацима, да добијете инспирацију, подршку и конкретне кораке ка остварењу ваших предузетничких снова.

Пријавите се већ данас на емаилОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и закажите свој термин. 

 

Добродошли на Дан отворених врата за жене предузетнице

4. март 2024. године,

Топличин венац 11, 4. спрат, Београд.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…