Print this page
Презентација Програма подршке

ПОЗИВ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ

ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА ЗА УЛАЗАК У ЛАНЦЕ ДОБАВЉАЧА МУЛТИНАЦИОНАЛНИХ КОМПАНИЈА



Четвртак, 01. фебруар 2024. године, 12:00 – 13:00 часова
Рок за регистрацију - 31. јануар 2024. године
Microsoft Teams платформа

 

Развојна агенција Србије позива заинтересована привредна друштва регистрована у Републици Србији, а која послују са мултинационалним компанијама, њиховим добављачима или су у поступку успостављања сарадње са МНК, да се пријаве на презентацију Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача МНК.

Презентација Програма спроводи се у циљу упознавања представника компанија са могућностима које овај програм подршке нуди.  

РАС годинама уназад, кроз стручну и финансијску подршку, улаже напоре у циљу унапређења пословних капацитета локалних добављача. Вишегодишње искуство у спровођењу Програма подршке потврђује да повезивање локалних компанија са МНК и успостављање дугорочне сарадње утиче на стабилност свих сегмената пословања, раст обима пословања, раст пословних прихода, смањење трошкова производње, док увођење стратешког пословања у циљу прилагођавања захтевима клијената, доприноси побољшању пословања, иновацијама и модернизацији.

Програм РАС базиран је на најбољим искуствима имплементације сродних програмских активности у земљама Западне и Централне Европе и континуирано се унапређује уз подршку Светске банке (Међународне финансијске корпорације – IFC).

Јавни позив отворен је до 04. марта 2024. године, а више информација о Програму можете пронаћи на страници РАС.

 

Време и место одржавања:

Четвртак, 01. фебруар 2024, 12:00-13:00 часова, Microsoft Teams платформа

 

Пријава:

Регистрација за учешће на презентацији врши се слањем пријаве на e-mailОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.с (након регистрације добићете mail са потврдом пријаве и линком за приступање online презентацији).

У оквиру презентације одговараћемо и на унапред постављена питања, која можете послати приликом пријављивања.

 

Напомена:

Планирано је да се презентација Програма одржи у више различитих термина до затварања Јавног позива. Заинтересована привредна друштва се о детаљима, терминима одржавања и начину пријављивања могу информисати путем LinkedIn профила Развојне агенције Србије.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…