Презентација Програма подршке

ПОЗИВ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ

ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА ЗА УЛАЗАК У ЛАНЦЕ ДОБАВЉАЧА МУЛТИНАЦИОНАЛНИХ КОМПАНИЈА



Четвртак, 01. фебруар 2024. године, 12:00 – 13:00 часова
Рок за регистрацију - 31. јануар 2024. године
Microsoft Teams платформа

 

Развојна агенција Србије позива заинтересована привредна друштва регистрована у Републици Србији, а која послују са мултинационалним компанијама, њиховим добављачима или су у поступку успостављања сарадње са МНК, да се пријаве на презентацију Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача МНК.

Презентација Програма спроводи се у циљу упознавања представника компанија са могућностима које овај програм подршке нуди.  

РАС годинама уназад, кроз стручну и финансијску подршку, улаже напоре у циљу унапређења пословних капацитета локалних добављача. Вишегодишње искуство у спровођењу Програма подршке потврђује да повезивање локалних компанија са МНК и успостављање дугорочне сарадње утиче на стабилност свих сегмената пословања, раст обима пословања, раст пословних прихода, смањење трошкова производње, док увођење стратешког пословања у циљу прилагођавања захтевима клијената, доприноси побољшању пословања, иновацијама и модернизацији.

Програм РАС базиран је на најбољим искуствима имплементације сродних програмских активности у земљама Западне и Централне Европе и континуирано се унапређује уз подршку Светске банке (Међународне финансијске корпорације – IFC).

Јавни позив отворен је до 04. марта 2024. године, а више информација о Програму можете пронаћи на страници РАС.

 

Време и место одржавања:

Четвртак, 01. фебруар 2024, 12:00-13:00 часова, Microsoft Teams платформа

 

Пријава:

Регистрација за учешће на презентацији врши се слањем пријаве на e-mailОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.с (након регистрације добићете mail са потврдом пријаве и линком за приступање online презентацији).

У оквиру презентације одговараћемо и на унапред постављена питања, која можете послати приликом пријављивања.

 

Напомена:

Планирано је да се презентација Програма одржи у више различитих термина до затварања Јавног позива. Заинтересована привредна друштва се о детаљима, терминима одржавања и начину пријављивања могу информисати путем LinkedIn профила Развојне агенције Србије.

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…