Print this page
Стручни скуп о тржишту дигиталне имовине у Србији

У оквиру активности за унапређење пословања привредних субјеката, ПКС-Привредна комора Београда, у сарадњи са Народном банком Србије, Комисијом за Хартије од вредности и Иницијативом дигитална имовина, организује округли сто - панел дискусију "Тржиште дигиталне имовине у Србији – могућности и предлози за унапређење".

 

Почетком примене Закона о дигиталној имовини 29. јуна 2021. године Србија се позиционирала као једна од првих држава које су регулисале област дигиталне имовине са циљем да омогући развој нових видова финансирања и иновативних  пословних модела привреде. Стручни скуп ће бити одржан у уторак, 16. маја 2023, у 11 сати, у Привредној комори Београда, Кнеза Милоша 12

Имајући у виду да је од почетка примене Закона о дигиталној имовини прошло две године као и да је у истом интервалу дошло до великих дешавања на глобалном плану (пандемија, ратно стање, енергетска криза, инфлација итд.) као и да је у међувремену дошло до значајних промена на тржишту дигиталне имовине, поставља се питање да ли је потребно радити на унапређењу регулаторног оквира са циљем повећања конкурентности српске привреде и стварања бољег пословног амбијента. 

Циљ панел дискусије је да окупи све заитересоване актере, представнике јавног и приватног сектора како би разменом искуства дали допринос у циљу унапређења пословног амбијента тржишта дигиталне имовине.

Учешће и пријаву потврдити најкасније до 12. маја 2023. године путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или на број телефона 011/2642-688.

Учешће је без котизације.

Све потребне информације можете пронаћи на овом линку.
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…