Стручни скуп о тржишту дигиталне имовине у Србији

У оквиру активности за унапређење пословања привредних субјеката, ПКС-Привредна комора Београда, у сарадњи са Народном банком Србије, Комисијом за Хартије од вредности и Иницијативом дигитална имовина, организује округли сто - панел дискусију "Тржиште дигиталне имовине у Србији – могућности и предлози за унапређење".

 

Почетком примене Закона о дигиталној имовини 29. јуна 2021. године Србија се позиционирала као једна од првих држава које су регулисале област дигиталне имовине са циљем да омогући развој нових видова финансирања и иновативних  пословних модела привреде. Стручни скуп ће бити одржан у уторак, 16. маја 2023, у 11 сати, у Привредној комори Београда, Кнеза Милоша 12

Имајући у виду да је од почетка примене Закона о дигиталној имовини прошло две године као и да је у истом интервалу дошло до великих дешавања на глобалном плану (пандемија, ратно стање, енергетска криза, инфлација итд.) као и да је у међувремену дошло до значајних промена на тржишту дигиталне имовине, поставља се питање да ли је потребно радити на унапређењу регулаторног оквира са циљем повећања конкурентности српске привреде и стварања бољег пословног амбијента. 

Циљ панел дискусије је да окупи све заитересоване актере, представнике јавног и приватног сектора како би разменом искуства дали допринос у циљу унапређења пословног амбијента тржишта дигиталне имовине.

Учешће и пријаву потврдити најкасније до 12. маја 2023. године путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или на број телефона 011/2642-688.

Учешће је без котизације.

Све потребне информације можете пронаћи на овом линку.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…